Автор: Владислав Апостолов, БНР Следвайте Гласове в ТелеграмГубернаторът на Флорида качи политическата

...
Автор: Владислав Апостолов, БНР Следвайте Гласове в ТелеграмГубернаторът на Флорида качи политическата
Коментари Харесай

Рон Десантис – новият враг №1 на либералната селищна система

Автор: Владислав Апостолов, БНР Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Губернаторът на Флорида качи политическата температура в Съединени американски щати. Обяви, че поема път към " огромното американско завръщане "

Губернаторът на Флорида Рон Десантис качи политическата температура в Съединени американски щати тази седмица като разгласи публично, че се кандидатира за президент на изборите следващата година. Това значи, че той се изправя пред евентуално епична предварителна борба с някогашния президент, търсещ реванш против Байдън - Доналд Тръмп, за номинацията на Републиканската партия. Ако надделее, в края на 2024-а Десантис влиза в директна борба за Белия дом с изключително непопулярния измежду американското общество Джо.

Рейтингът 80-годишния Байдън е рекордно невисок. Той все по-често наподобява все по-объркан и приказва все по-неразбираемо, направляван непрекъснато от асистенти. Наскоро се видя по какъв начин по време на една от редките си по-дълги срещи с медиите, Байдън държи картони с авансово дадени му от корпоративната преса въпроси, насоки за отговори, плюс едри фотоси на определените кореспонденти, с цел да няма комплициране. И отново имаше комплициране. Демократическата партия на власт трансформира демокрацията в фон, който все по-често се разпада в действително време. Осъзнал историческото разкъсване на политическата класа с разсъдъка и действителността, губернаторът на Флорида, щатът с алигаторите, потегля към " блатото " във Вашингтон, както го наричаше Тръмп.

Сега тази меко казано безгръбначна медийна среда, даваща на Джо Байдън авансово така и така беззъбите си въпроси, ще стори всичко допустимо да потопи Рон Десантис в цялата тиня, която модерната американска система е способна да изсипе върху някого. А това значи доста, доста кална тиня. 

Губернаторът на Флорида към този момент е и претендент за нов враг№1 на демократичната селищна система. Той заобиколи корпоративните медии, както вярно самичък ги назовава, с цел да разгласи кандидатурата си в онлайн Туитър-събитие с новия притежател на цифровата платформа Илон Мъск.

" Границата ни е злополучие. Престъпността е заразила градовете. Федералното държавно управление затруднява фамилиите. А президентът потъва... Но упадъкът е избор, а триумфът е изпълним. И свободата си заслужава битката ", рече Рон Десантис в първото си послание като претендент за президент.

Той разгласи, че поема път към " огромното американско завръщане ". Десантис произлиза от работническо семейство, 15 години е бил е офицер във Военноморските сили на Съединени американски щати, има дипломи по история от Иейл и по право от Харвард. Женен, с три деца и без нито един скандал в биографията си до момента.

Контрастът с Тръмп е трагичен. В този подтекст някои го назовават отегчителен, само че Десантис е решил да заложи на достиженията си като губернатор. Неговият роман е за Флорида като огромният свободен щат на Америка, противопоставил се на лудостта на локдауните, ЛГБТ индоктринацията и отровата на Критическата расова доктрина.

Рон Десантис победи на междинните избори и завоюва втори мандат като губернатор на южния щат, откакто смаза съперника си от Демократическата партия с близо 20% разлика в едни другояче много разочароващи за множеството други републиканци избори. Така Десантис трансформира Флорида от люшкащ сред сините демократи и алените републиканци „ виолетов “ щат в наситено алена консервативна цитадела.

Десантис беше единственият огромен американски политик, който влезе във война с враждебна глобалистка корпорация и завоюва. След като „ Дисни “ разгласи, че ще застане против неговия закон за усилване на родителските права във Флорида и премахване на половата индоктринация на дребни възпитаници, той не се огъна и мина в офанзива. Премахна дългогодишни привилегии на голямата корпорация в щата и сподели един от пътищата за справяне с голямата мощност на пленените от идеологически паразити компании.

Тази седмица той даде обещание да накаже " дълбоката страна " и трибуквените служби като ФБР. " Ще махна шефа на ФБР Крис Рий на първия си ден като президент. Тези организации изгубиха пътя си, трансфораха се в оръжие против инакомислещи американци. В министерството на правораздаването би трябвало да има гръбнак. Хората там не би трябвало да чакат ласкателства от " Ню Йорк Таймс " и " Вашингтон поуст ". Точно противоположното. Тези структури са част от изпълнителната власт и би трябвало да дават отговор пред президента. Давам съответен образец – в случай че хората във ФБР и Министерството на правораздаването влязат в споразумение с софтуерен колос за цензурирането на информация, ще бъдат уволнени на мига ", сподели Десантис, визирайки монументалния скандал с координираното покриване на кошмарната за Байдън информация от преносимия компютър на проблематичния му, меко казано, наследник Хънтър.

" Поправянето на курса изисква връщането на нормалността в нашето общество, на интегритета в нашите институции. Истината би трябвало да е наша основа – здравият разсъдък не може повече да бъде третиран като необикновена добродетел. Във Флорида ние доказахме, че това е допустимо ", продължи 44-годишният претендент за президент.

Ясно е, че той ще употребява внушителните си достижения като губернатор в борбата за Белия дом. Демократическата партия и нейното продължение в корпоративните медии и НПО-сектора ще разчитат на осакатяваща кланица сред него и Тръмп по време на предварителните избори за Републиканската номинация. Кошмарът за ръководещата класа ще изправи плещи като мускулеста фигура на жадуваното възмездие, в случай че вместо взаимно заличаване, един от двамата излезе по-силен, по-свиреп и по-гладен за източване на " блатото " в окупирания съгласно тях Вашингтон. Десантис наподобява като човек, който ще стори всичко допустимо тъкмо той най-сетне да пенсионира " чичо Джо " и да стане причина демократичната " преносим компютър класа " да вдигне дозата си с антидепресанти. С доста. 

Инфо: БНР

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР